ChocoHouse® lakridsmandler
produceres på en lille fabrik, hvor kvaliteten er i højsæde. Mandlerne bliver dyrket i det solrige Californien og lakridsen kommer fra den skønne Calabria region i Italien. Calabria er ikke alene kendt for sine smukke strande, men det er også her verdens fineste lakrids fremstilles. Efter at mandlerne er nænsomt ristede bliver de overtrukket med hvid chokolade og pudret med skøn lakridspulver. ChocoHouse® lakridsmandler er en skøn harmoni af sødt og stærkt.

ChocoHouse® kanelmandler produceres på en lille fabrik, hvor kvaliteten er i højsæde. Mandlerne bliver dyrket i det solrige Californien og kanelen bliver fremstillet af barken fra kaneltræet. Et kaneltræ er 10-15 meter højt og kanelen bliver fremstillet af den inderste del af barken. Efter mandlerne er blevet nænsomt ristede, overtrækkes de med lys chokolade og tilsættes kanel, hvorefter de pudres med hvidt florsukker. ChocoHouse® kanelmandler er en skøn harmoni af sødt og krydret.

ChocoHouse® mandler med jordbær og chili fremstilles på en lille fabrik, hvor kvaliteten er i højsæde. Mandlerne dyrkes i det solrige Californien og efter en nænsom ristning overtrækkes de med hvid chokolade tilsat pulver af tørrede jordbær og et stænk af chili. Opskriften er udviklet af mesterkokken Johann Lafer og smagen er en skøn harmoni af sødt og stærkt.

ChocoHouse® hindbærmandler produceres på en lille fabrik, hvor kvaliteten er i højsæde. Mandlerne bliver dyrket i det solrige Californien og hindbærerne kommer fra Chile, hvor de har fået sol og varme. Hindbærerne bliver tørret og lavet til pulver. Mandlerne ristes nænsomt og overtrækkes med lys chokolade, hvorefter hindbærpulver tilsættes. ChocoHouse® hindbærmandler er en skøn harmoni af sødt og syrligt.